The  PHYTO5 ervaring

 

 ''Je beter en sterker voelen, als herboren van binnenuit en uiterlijk stralend, door de intense ervaring van ontspanning en welbevinden"

 

 

Ontdek de Magie van Phyto5 - Waar Natuur en Schoonheid Samenkomen

 

Welkom bij Phyto5, een merk doordrenkt met de pure essentie van de natuur en gewijd aan het onthullen van de ware schoonheid die in ieder van ons schuilt. Stap binnen in een wereld waar holistische wellness en natuurlijke schoonheid samenkomen in een harmonieuze dans.

 

Onze Filosofie: Natuurlijke Harmonie voor een Stralende Jij

 

Bij Phyto5 geloven we in de kracht van de natuur en haar vermogen om balans te brengen in lichaam, geest en ziel. Onze producten werken in synergie met jouw energie, emoties en huidkwaliteit om een natuurlijke harmonie in jouw innerlijke en uiterlijke welzijn te bevorderen.

 

Assortiment van Schoonheid en Welzijn:

 

  1. Energetische Gezichtsverzorging: Ervaar onze unieke benadering van gezichtsverzorging, doordrenkt met de kracht van essentiële oliën en plantaardige extracten om de energiebalans van je huid te herstellen.

  2. Lichaamsverzorging met Elementen: Laat je lichaam verwennen met producten die de energie van de vijf elementen integreren, voor een complete en harmonieuze wellnesservaring.
  3. Chromotherapie voor de Zintuigen: Ontdek de kleurrijke wereld van chromotherapie, waar onze producten je zintuigen omhullen in positieve energie en vitaliteit. De zelfhelende krachten worden gestimuleerd, en het organisme komt tot rust en regenererende processen worden opgestart. Het licht wordt gebruikt op acupunctuur punten, meridianen reflexzones en op de chakra's.

  4. Energetische Lymfedrainage: PHYTO 5 producten brengen beweging en bevrijden energie, gevolgd door energetische lymfedrainage om de lymfe, het levenselixir, te zuiveren. Biodrainer® Alpheratz verzorgt een gave, frisse huid, stimuleert het lichaam en vermindert stress. Voordelen zijn zowel extern (vernieuwing van huidweefsel, strakkere huid) als intern (ontgifting, versterking immuunsysteem). Lymfedrainage is een zachte massage die lymfeafvoer verbetert, het immuunsysteem activeert, pijn vermindert, en op energetisch vlak spanning en emoties losmaakt. Biodrainer® Alpheratz reguleert de vloeistoffen van de 5 elementen voor een harmonieuze stroming, met ritmische druk voor een kalmerend gevoel.
  5. Aromatherapie voor Ontspanning: Laat stress verdwijnen met onze rustgevende aroma's, speciaal samengesteld om ontspanning te bevorderen en je geest te kalmeren.

 

Phyto5 - Werken op Energie, Emotie en Huidkwaliteit:

Bij Phyto5 gaat schoonheid verder dan de oppervlakte; het is een diepgaande ervaring die werkt op jouw energie, emoties en huidkwaliteit. Laat ons merk je begeleiden naar een wereld van natuurlijke harmonie, waar de magie van planten en de kracht van de elementen samensmelten om jouw innerlijke en uiterlijke straling te onthullen.

Welkom in de betoverende wereld van Phyto5, waar natuur en schoonheid elkaar omarmen voor een tijdloze, stralende jij.

Met liefde en natuurlijke pracht.

 

 

 

Met mijn Phyto5 kennis maak ik een Quantum diagnostiek die de key- aspecten van jouw persoonlijke balans benadrukken. Elk element hout, vuur, aarde, metaal en water staan in verbinding met reflexzones op het gelaat en lichaam en elk element bevat zijn specifieke kenmerken. zoals u op de bovenstaande foto's kan zien.

Wil je meer hierover weten? Contacteer mij gerust +32478248149.