SESSIES VOOR HEALING METHODEN
Deze sessies worden virtueel uitgevoerd via Zoom of in mijn praktijk.

 

De healing methoden bestaan uit meer dan dertig helende en transformerende frequenties. Elke frequentie dient een specifiek doel om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te zuiveren, verschuiven en transmuteren. Ook diepgaande heling op ziels- en karmische niveaus. De frequentie komt rechtstreeks van geavanceerde wezens uit de galactische rijken, zoals de Arcturians, en van goddelijke en spirituele wezens die krachtig zijn in hun vermogen om te zuiveren, balanceren en transmuteren.

Deze methoden richten zich op het afstemmen van het subtiele lichaam, de kanalen, meridianen en energiecentra om balans en harmonie te herstellen en genezing op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau te vergemakkelijken. De meeste kwalen en ziekten beginnen met een onbalans op het energetische subtiele lichaamsniveau.

Mijn rol is die van een puur kanaal voor de energie om door mij naar de cliënt te stromen.

 

De frequenties van de Healing Methoden kunnen helpen bij:

*Mentale en emotionele gezondheid
*Hersenschudding en hersensymptomen
*Balans en upgrade van het zenuwstelsel
*Specifieke celreparatie en herstel
*Endocrien systeem
*Levensduur en regeneratie van het fysieke lichaam
*Psychische chirurgie; geweldig om specifieke gebieden aan te pakken, voor of na een operatie, en meer
*Heling van emotionele wonden/trauma
*Karmische zuivering
*Manifestatie, overvloed en voorspoed
*Spirituele heling en expansie
*Heling en expansie van het hart
*Zuivering en heling van de subtiele lichamen en chakra's
*Zuivering en reiniging van donkere gedachten patronen en energie
*Verschuiving van de tijdslijn naar een optimalere tijdslijn


Het proces van een sessie voor Healing Methoden:

Boek en investeer in de sessie.
Stuur een e-mail naar info@inner-healing-care.com met informatie over waarmee je ondersteuning nodig hebt.
We kunnen elkaar ontmoeten op Zoom om de frequenties te ontvangen, of Cindy kan een protocol van 3 of 5 helende frequenties voor je maken en de opname naar je sturen.
Het protocol van de 3 of 5 helende frequenties, zorgvuldig afgestemd op wat de cliënt nodig heeft, zal worden gemaakt.
Je krijgt de opname evenals een specifiek healingsprotocol, meestal om 3 keer per week gedurende 3 weken te beluisteren, maar dit kan variëren.
Elk helingsprotocol duurt 35-45 minuten.
Hoe verschilt een sessie voor Healing Methoden van een Medische Intuïtieve sessie:
Een sessie voor Healing Methoden bestaat puur uit een protocol van 3 tot 5frequenties. Het omvat geen lezing.

 

DISCLAIMER:
Healing Methoden vervangt geen westerse geneeskunde en beweert geen ziekten of fysieke aandoeningen te genezen. Het is wettelijk verboden om dergelijke beweringen te doen. Healing Methoden sessies richten zich op onbalansen en blokkades in het subtiele en energetische lichaam, waar de meeste kwalen beginnen, en beweren niet de aandoening zelf te genezen. Alle voorstellen hier zijn gericht op het reactiveren van de energetische balans van de persoon en kunnen zonder risico of vooroordeel worden gecombineerd met elke medische behandeling.

 

 

 

Sacred Activations: Tamra Oviatt                

*De grondlegster van de Sacred Activations is Tamra Oviatt. In het filmpje hier boven legt ze uit wat meta-programmering is en hoe de Sacred Activations werken. Ik ben inmiddels Sacred Activation Master Practitioner en Medical Intuitive Practitioner en daarmee mag ik dit in groepen en individueel  aanbieden aan jullie. Mijn Practitioner Level 1, 2&3 heb ik gehaald bij Femke van Kuijk, de Nederlandse Teacher in Sacred Activations. En ook bij Tamra zelf.

*Ontvangen van  de Sacred Activations is super snel, krachtig en levens-veranderend het is meta-programmeren van je brein. Deze geeft je mind een reset en de oorzaak van problemen tot op de bron verwijderd.

*Werken met de Sacred Activations is eindelijk ervaren dat ook jij situaties, patronen voorgoed achter je kan laten en je vanuit je ware zelf (blauwdruk) kunt leven.

Stap binnen in de wonderbaarlijke wereld van Sacred Activations!

Sacred Activations, gedreven door de grenzeloze energie van de Gods source is geen gewone healing modaliteit; het is een betoverende reis naar empowerment en positieve transformatie. Maar voor wie, of beter gezegd, voor wat is het geschikt?

Voor Jou, De Zoeker: Ben je op zoek naar snelle, moeiteloze transformaties? Sacred Activations opent de deur naar diepgaande persoonlijke verandering en empowerment.

Voor Globale Erkenning: Sluit je aan bij duizenden wereldwijde beoefenaars in meer dan 20 landen. Word een deel van het succesverhaal dat al meer dan 100.000 levens heeft getransformeerd.

Voor Stralend Leven: Als je verlangt naar een lichter, stralender leven, verwelkom dan Sacred Activations. Laat achter wat je niet meer dient en omarm een nieuwe vibratie van welzijn.

Voor Manifestatiekracht: Richt je focus op welvaart, liefdevolle relaties, gezondheid en ontdek verborgen potenties. Sacred Activations opent de deur naar een wereld van overvloed.

Voor Iedereen op Zoek naar Diepgaande Verandering: Of je nu worstelt met emotionele bagage, mentale blokkades of fysieke ongemakken, Sacred Activations biedt een sleutel tot transformatie op alle niveaus.

Maak vandaag de keuze voor een reis naar positieve verandering, welzijn en manifestatie. Ontdek de kracht van jouw eigen potentieel met Sacred Activations! 🌈✨

Medical Intuitive

 

*Deze sessies vinden virtueel plaats via Zoom*Of in mijn praktijk 


*Medical Intuitive is een uitbreiding van Heilige Activeringen.

Een Medisch Intuïtieve sessie biedt geavanceerde genezing voor het fysieke lichaam en daarbuiten.

De sessie gaat dieper dan de onbewuste en onderbewuste geest, naar de specifieke organen en systemen van het lichaam waar specifieke stoornissen worden opgeslagen op basis van geloofssystemen die je met je meedraagt.


Heilige Activeringen brengen de Heilige Geometrie van het lichaam op één lijn en bevrijden het lichaam van duizenden geloofssystemen die in het onderbewustzijn en de onbewuste geest worden gedragen.

 

Een Medisch Intuïtieve sessie gaat nog een stap verder en is specifieker omdat we werken aan specifieke organen en systemen in het lichaam om ze te zuiveren van de problemen, geloofssystemen, verhalen en geblokkeerde energieën die de oorzaak zijn van veel aandoeningen en ziekten.


Wanneer iemand een aandoening of ziekte heeft in een deel van het lichaam, ruim ik de slopende overtuigingen en energieën op die in dat lichaamsdeel zijn opgeslagen, zodat harmonie en gemak tot rust kunnen komen. Kortom, Medical Intuitive ruimt de emotionele oorzaak van de ziekte op.


Een sessie omvat krachtigere heilige activeringen, esoterische acupunctuur, heilige energieën op specifieke lichaamsdelen of systemen, en energetisch vasthouden en genezen van het orgaan dat moet worden gezuiverd.

 

Samen met het energiewerk is er een lezing die doorkomt, die trauma uit het verleden kan omvatten, van dit leven of vorige levens, evenals inzicht in je wezen (verleden en heden).


Medisch Intuïtief is iets voor jou als je:


-Als u wil je geest, lichaam, hart en ziel opladen


-Als  u een geestelijk gezondheidsprobleem heeft; angst, paniekaanvallen, depressie, bipolaire stoornis enz.


-Als u fysieke pijn of een blessure ervaart.


-Als u een aangetast immuunsysteem of een auto-immuunziekte heeft.


-Als u een ziekte heeft die een orgaan of systeem in uw lichaam aantast.


-Als u een terugkerende lichamelijke aandoening of ziekte heeft.


-Als u zich lichamelijk niet 100% voelt.


-Als u de betekenis achter de ziekte of aandoening wilt weten.


-Als u wenst uw bewustzijn te vergroten, angst los te laten en te leven volgens de wet van liefde.


-Als u terugkerende fysieke problemen heeft, zoals spijsvertering, hoofdpijn, hersenschudding of chronische pijn.


-Als u pijnlijke of ongemakkelijke bijwerkingen ervaart van een medische behandeling.

 

Hemelse Healing Sessie

Ervaar de magie van diepgaande healing in één sessie. Een combinatie van  intuïtieve wijsheid, Reiki, Sacred Activations, Edgar Cayce Massage, etherische oliën, kleur en lichttherapie en als afsluiting boodschap van de orakelkaarten.

 

Wat wacht er op jou?

  • Innerlijke Wijsheid: Unieke begeleiding, precies voor jou.

  • Liefdevolle Aanraking: Stress smelt weg met onze helende aanraking.

  • Energieherstel: Laat Reiki je ziel omarmen met vitaliteit en rust.

  • Aroma's van Heling: Etherische oliën voor innerlijke balans van de lichtwezen.

  • Diepgaande Ontspanning: Ontdek de vreugde van Edgar Cayce Massage.

  • Orakelkaarten: Diepgaande inzichten voor je spirituele reis.

Waarom dit kiezen?

  • Op Maat Gemaakt: Sessies die op jou zijn afgestemd.

  • Ervaren Healer: Toegewijd aan jouw welzijn.

  • Hemelse Atmosfeer: Een reis van betovering en rust.

Gun jezelf deze wonderbaarlijke helende ervaring.

Open je hart voor een leven vol vreugde. Reserveer NU.

 


DISCLAMER:


Medical Intuitive vervangt de westerse geneeskunde niet en beweert niet ziekten of lichamelijke aandoeningen te genezen of te genezen. Het is wettelijk verboden om dergelijke claims te maken. Zowel Heilige Activeringssessies als de Medisch Intuïtieve Spirituele sessie zuiveren de geloofssystemen die verband houden met een bepaalde gezondheidstoestand en beweren niet dat ze de aandoening zelf genezen. Alle voorstellen hier zijn gericht op het reactiveren van het energetische evenwicht van de persoon en kunnen, zonder risico of vooroordeel, worden gecombineerd met elke medische behandeling.

Groeps- Activaties mogelijk op aanvraag