Schenk jezelf of iemand anders een cadeaubon.

 

Laat me je inspireren met deze 3 redenen waarom een Inner Healing & Care Cadeaubon het perfecte geschenk is:

 

-Betoverende Aandacht: Onze behandelingen zijn doordrenkt met betoverende aandacht voor detail. Met een cadeaubon kun je jezelf laten meevoeren naar een wereld van zorgvuldige aanrakingen en aandacht, een ervaring die je ziel zal strelen.


-Een Reis naar Innerlijke Harmonie: Geef jezelf het geschenk van innerlijke harmonie en balans. Onze behandelingen zijn ontworpen om niet alleen je lichaam te verwennen, maar ook je geest te kalmeren en een diepe staat van ontspanning te bereiken.


-Tijdloze Herinneringen: In tegenstelling tot materiële geschenken vervagen de herinneringen aan een Inner Healing & Care behandeling niet. Het is een tijdloos geschenk dat lang na het verkrijgen een warme gloed achterlaat.

 

Bij Inner Healing & Care bieden wij ook digitale cadeaubonnen aan.

 

Hoe werkt dit ? 

Na het ontvangen van je keuze en betaling mailen we deze door en jij kan hem onmiddellijk afdrukken. We hebben een blanco plekje open gelaten zodat je nog eerst een persoonlijke boodschap kan noteren alvorens je hem afgeeft. Je kan zelf kiezen welke waarde of behandeling(en) je wil schenken.