Beste klanten, partners en vrienden van Beauty by Cindy,

 

Ik hoop dat deze boodschap je in goede gezondheid bereikt. Met trots wil ik jullie op de hoogte stellen van een opwindende verandering binnen ons bedrijf.

Na zorgvuldige overweging en reflectie heb ik besloten om de naam van mijn zaak te wijzigen van "Beauty by Cindy" naar "Inner Healing & Care". Deze verandering weerspiegelt mijn persoonlijke groei en de evolutie van mijn bedrijf in de richting van een holistische benadering van schoonheid en welzijn.

Inner Healing & Care resoneert beter met wie ik ben en wat ik nastreef in mijn dienstverlening. Het benadrukt niet alleen de uiterlijke schoonheid, maar ook het belang van innerlijke genezing en welzijn. Mijn passie voor het verzorgen van lichaam en geest blijft onverminderd en wordt nu weerspiegeld in onze vernieuwde naam.

Naast de naamswijziging heeft ook ons logo een transformatie ondergaan. Het nieuwe ontwerp symboliseert de verbinding tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid, en we hopen dat het de kernwaarden van Inner Healing & Care op een krachtige manier uitdraagt.

Deze veranderingen zijn een natuurlijke voortgang van onze toewijding aan jouw welzijn en schoonheid. We streven ernaar om je een nog betere ervaring te bieden en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de vernieuwde Inner Healing & Care.

Bedankt voor je voortdurende steun en vertrouwen. Mocht je vragen hebben over deze veranderingen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik waardeer je begrip en kijk ernaar uit om samen verder te groeien.

 

Met vriendelijke groet,

Cindy Van de Velde

Eigenaar, Inner Healing & Care