Inner Healing & Care

 

Welkom op mijn site ,

Namaste!

Ik ben Cindy, de bezielende kracht achter Inner Healing & Care, waar harmonie tussen spiritualiteit en schoonheid centraal staat. Wat is er mooier dan het ervaren van je ware schoonheid, zowel van binnen als van buiten?

Wie ben ik?

Een liefdevolle moeder van Davino & Vince. Mijn levensreis is doorspekt met ontmoetingen, reizen en het koesteren van waardevolle momenten. Mijn spirituele ontwaken begon in mijn jeugd en bracht me op paden van Reiki, Oosterse Diagnostiek, chakratherapie, de krachtige Sacred Activations, Aromatherapie en zoveel meer.

Met meer dan 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste ben ik toegewijd aan het versterken van natuurlijke schoonheid en het cultiveren van welzijn. Dit is niet alleen mijn beroep; het is een passie diep geworteld in liefde en zorg.

Wat ik aanbied:

In mijn praktijk, Inner Healing & Care, bied ik een holistische benadering van welzijn aan. Schoonheid gaat verder dan een knap gezicht; het zit vooral ook in je geest, je hart en je ziel. Daarom combineer ik voedende behandelingen voor de huid, het lichaam en de geest. Waardoor ik je schoonheid van binnen naar buiten nog meer laat stralen.

 

Mijn uitgebreide diensten omvatten:

  • Healing met Sacred Activations: Ontdek de transformerende kracht van Sacred Activations om blokkades te doorbreken en je energetische welzijn te versterken doormiddel van Meta-programmeringen van het brein.

  • Medical Intuitive: Verkrijg inzicht in je gezondheid op een dieper niveau en stimuleer genezing met intuïtieve begeleiding.

  • Huidverbetering: Ontdek behandelingen die niet alleen de buitenkant verfraaien maar ook de gezondheid van je huid bevorderen.

  • Relaxatie: Laat je meevoeren naar een staat van diepe ontspanning en rust. Hier vind je een toevluchtsoord voor je zintuigen.

  • Care: Allerhande verzorgingen voor een totale wellness-ervaring, van hoofd tot teen.

 

Praktische informatie:

 

Mijn praktijk, Inner Healing & Care, is open van maandag tot vrijdag, enkel op afspraak.

Op deze manier kan ik jou de volledige aandacht geven die je verdient.

Voor vragen of verdere inlichtingen sta ik altijd voor je klaar. Je kunt me bereiken op +32478248149.

Ik help je graag verder op jouw reis naar innerlijke en uiterlijke schoonheid.

 

Welkom in mijn wereld van sereniteit, waar spiritualiteit, schoonheid en zorg in perfecte harmonie samenkomen.

Met liefdevolle groeten,

Cindy